ADO Den Haag paasactie

Inmiddels zitten we alweer in de maand april en dus staat Pasen weer bijna voor de deur. Voor veel mensen reden voor een uitgebreide paasbrunch met familie en vrienden en het zoeken naar paaseieren. Hoe je het ook gaat vieren, het paasfeest zal dit jaar extra uniek zijn. Want het paasfeest duurt voor jou dit jaar wellicht geen twee, maar wel drie dagen! Hoe dat kan lees je hieronder. 

Vanaf 13 t/m 18 april kun je namelijk meespelen met het ADO Den Haag Paasspel en kun je zomaar een gratis 2e kaartje winnen voor ADO Den Haag - Jong PSV, de eerder gestaakte wedstrijd die op dinsdag 19 april vanaf 20.00 uur wordt uitgespeeld. Het Paasspel werkt als volgt: het is de bedoeling om zoveel mogelijk geel-groene paaseitjes op te vangen en voor elke gevangen paasei kun je punten verdienen. Scoor je 150 punten of meer? Dan ontvang je een actiecode voor een tweede gratis kaart voor ADO Den Haag - Jong PSV!

Heb je nog geen ticket voor dit duel? Tickets kosten slechts €5,- op de korte zijde en €7,50 op de lange zijde. 

Dus doe nu mee met het Paasspel en win je tweede gratis kaartje voor ADO Den Haag - Jong PSV op 'Derde Paasdag' in het Cars Jeans Stadion