Het tweede elftal van ADO Den Haag heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Scheveningen gewonnen. Op het jeugdcomplex De Aftrap won de ploeg van Virgilio Teixeira met 8-2. Maarten Reijneveld (foto) maakte twee goals voor het Haagse beloftenteam.

ADO Den Haag speelde tegen een combinatie van het eerste en tweede elftal van Scheveningen. Na 19 minuten opende de thuisploeg de score door een vrije trap van Thijs Timmermans. Na de gelijkmaker van Deemers zorgde Sergi Roeleveld voor een 2-1 voorsprong voor ADO Den Haag bij rust.

Na de pauze maakte Scheveningen via De Jong wederom gelijk. Daarna kwam ADO Den Haag op stoom en liep het binnen vijf minuten door goals van Reijneveld, Mo Atay en Nigel Nwankwo uit naar 5-2. In het laatste kwartier kwamen door nog doelpunten van Delano Ladan, weer Reijneveld en Sam van Huffel bij. Eindstand 8-2