Aan de zegereeks van Oud ADO Den Haag lijkt maar geen einde te komen. Zaterdag voegde het team van coach Ruud Mansveld en team manager Jillis Zevenbergen opnieuw een zege toe op de erelijst van triomfen die begon op 22 juli 2006. Tegen DUNO wonnen de geelgroene ‘Toppers van Toen’ zaterdagmiddag met 4-2. De wedstrijd was een onderdeel van het feestelijke programma ter gelegenheid van de officiële opening van ‘Haagsche Dynamiek’. Dat is het nieuwe clubgebouw van DUNO en het geheel opgeknapte complex (kunstgrasveld, nieuwe hekwerken) aan de Mgr. Nolenslaan.

De man naar wie het talrijke publiek extra keek was weer Edwin Grünholz die de trukendoos af en toe volledig open gooide. Ballen tussen de benen van tegenstanders door spelen verhief hij weer tot ware kunst. Een andere speler die opzien baarde was Dennis Iliohan die nog op en tot fit is. Hij kon dan ook voortdurend de ruimte worden ingestuurd, sprintte achter alle ballen en klopte menigmaal zijn tegenstanders op snelheid. Vooral hierdoor leverde Iliohan een productie van drie treffers af. De openingstreffer in de tiende minuut kwam van Bram Rontberg op aangeven van Ron van Baaren.

Overigens gaf de jonge selectie van DUNO wel het nodige weerwerk. Hierdoor moest ook doelman Gert Jan Dupon de nodige keren in actie komen. En dat ging de doelman goed af. Dennis Iliohan rondde in de 23e minuut een individuele actie doel treffend af en Aad Kila stelde hem vijf minuten later in de gelegenheid er 3-0 van te maken. Oud ADO Den Haag nam vervolgens wat gas terug. Daarvan profiteerde DUNO door de achterstand te verkleinen tot 3-2.

Fraai was de wijze waarop Oud ADO Den Haag na de rust op 2-4 kwam. Na een pass van Raymond Rijntjes hakte Bram Rontberg de bal naar Dennis Iliohan, die afrondde. Vervolgens kwam een fase, waarin DUNO de gelegenheid kreeg en nam zich meer te manifesteren. Oud ADO Den Haag hield koelbloedig stand. Gert Jan Dupon keepte als een leeuw en wenste voor geen enkele doelpoging van het als uitstekende gastheer optredende DUNO te capituleren. Verdediger Jeffrey van As kon ook terugzien op een sterke partij.

De selectie van Oud ADO Den Haag bestond ditmaal uit Gert Jan Dupon, Jimmy Charité, Jan Kuijt, Jeffrey van As, John van den Hoogenband, Aad Kila, Raymond Rijntjes, Ron van Baaren, Dennis Iliohan, Edwin Grünholz, Bram Rontberg en Richard van der Vaart.