Oud ADO Den Haag heeft haar eerste wedstrijd overtuigend met 6-2 gewonnen. Eigenlijk is de zege geen moment in gevaar geweest. Bij Oud ADO Den Haag scoorde Dennis Illiohan driemaal.

Oud ADO Den Haag:Bovenste rij: Jeffrey van As, Karel Bouwens, Cor Lems, Dennis Illiohan, Marcel Valk, Dennis den Turk. Onderste rij: Maurice Steijn, Max de Jong, Boudewijn de Geer, John van den Hoogenband, René Pas, Mario van Heiningen, Frans Danen.

Vanaf het eerste tot het laatste fluitsignaal was de wedstrijd leuk om te zien. Beide ploegen speelden vol op de aanval. Daardoor golfde het spel snel op en neer. Ondanks de warmte werd er in een redelijk tempo gespeeld.

Met een droge knal vanaf 25 meter bracht Marcel Valk de 1-0 op het scorebord. Vlak daarna was het de beurt van de Surinaamse oud-profs om van afstand uit te halen. De bal schampte echter de lat waardoor de kans verkeken was. In de 18e minuut was het Maurice Steijn bij de eerste paal die de twee nul scoorde met het hoofd. Dennis Illiohan kopte uit een voorzet van John van den Hoogenband de 3-0 binnen. Dat was tevens de ruststand.

In de 30e minuut wordt oud ADO Den Haag voor de eerste keer in de tweede helft gevaarlijk en dat levert direct de 4-0 van Mario van Heiningen op. In de 33e minuut speelt Karel Bouwens verkeerd terug waardoor de Surinaamse spits de 4-1 kan scoren. Een paar minuten later kan Maurice Steijn aanleggen voor een schot. De afgeslagen bal wordt vanaf rechts voorgezet door Karel Bouwens, waarna Dennis Illiohan de 5-1 kan binnenkoppen.

In de 43e minuut legt Frans Danen na een knappe combinatie door het centrum de bal breed op Dennis Illiohan, die hiermee zijn derde treffer van de middag maakte. Hierdoor kwam de stand op 6-1 te staan. Het slotakkoord was voor de Surinaamse oud-profs. Na een knappe solo werd de eindstand uiteindelijk 6-2.

De selectie van Oud ADO Den Haag bestond uit de volgende spelers: Jeffrey van As, Cor Lems, Boudewijn de Geer, Mario van Heiningen, Dennis den Turk, René Pas, Marcel Valk, Karel Bouwens, Max de Jong, Dennis Illiohan, John van den Hoogenband, Frans Danen en Maurice Steijn. De volgende wedstrijd van Oud ADO Den Haag is op de Familiedag op zondag 6 augustus aanstaande. Dan zal worden gespeeld tegen het RTL Sterrenteam.