De fanstore van ADO Den Haag zal tot en met vrijdag 14 januari gesloten blijven. Dit is het gevolg van de door het kabinet afgekondigde maatregelen. Heb je nog niet al jouw cadeaus voor de feestdagen in huis? Tot 1 januari 2022 komen jouw ADO Den Haag cadeaus gewoon naar je toe. Tot die tijd zullen er geen verzendkosten gerekend worden. Daarnaast is het mogelijk om je bestelling op te halen via click en collect. Kijk snel in de webshop!

Let op: voor bestellingen in de webshop van 24 december tot 3 januari kan de bezorgtijd langer zijn.

Click en collect
Kom je liever je bestelling ophalen? Dat is ook mogelijk. Op dinsdag 28 en donderdag 30 december kan je jouw bestelling bij de Fanstore ophalen tussen 10.00 en 12.00 uur. Bel hiervoor naar: 070-3054537 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij dat het klaar ligt. Pinnen kan aan de deur.

Ook het Cars Jeans Stadion en lunchroom Haags Kwartiertje geslotenHet Cars Jeans Stadion en daarmee onze lunchroom ‘Haags Kwartiertje’ zullen eveneens sluiten tot 14 januari 2022. Wij hopen u na de 14de weer te mogen verwelkomen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2022