Vanaf heden zijn de zwarte mondkapjes, voorzien van een witte ooievaar en geproduceerd in verbeterde kwaliteit, weer beschikbaar in zowel de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion als in de webshop. De kosten zijn 6,95 euro per stuk. In de Fanshop is het alleen mogelijk om per pin te betalen.

Het ADO Den Haag Mondkapje
Vanwege het coronavirus en de maatregelen daartegen geldt er vanaf 1 december een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder in alle openbare ruimtes. Voor deze gelegenheden heeft ADO Den Haag deze speciale mondkapjes laten ontwerpen. Door het dragen van een mondkapje kunnen de risico’s op verspreiding van het coronavirus worden verkleind.

Let wel op dat het mondkapje op de juiste manier gebruikt wordt. De ADO Den Haag Mondkapjes zijn geen medisch product en dienen geheel over de neus, mond en kin te worden gedragen. Daarnaast mag het mondkapje alleen door jezelf worden gebruikt en dien je uiteraard niet in contact te komen met patiënten die besmet zijn met het coronavirus of symptomen daarvan hebben.