Bij de laatste knuffelactie in De Kuip wisten de supportersgroepen van ADO Den Haag in totaal 27.500 euro op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Hierbij hebben SV Haagsche Bluf en de andere betrokken fans de wens geuit om iets tastbaars aan de kinderen te geven, iets wat herinnert aan de mooie actie.

Bij een eerste overleg op dinsdag 9 juni in het Sophia Kinderziekenhuis is er besloten om een zeeaquarium te maken bij de ingang van het ziekenhuis. Het aquarium krijgt een boot als ombouw, waarbij de vissen in de kajuit zitten. Voor het maken van de boot worden er timmerlui (actief of gepensioneerd) gezocht, die dit op vrijwillige basis willen doen in het Sophia Kinderziekenhuis. De boot moet voldoen aan de Engelse normen en dient uiteraard brandveilig te zijn.

Ben jij geïnteresseerd om mee te bouwen aan dit prachtige project? Of wil jij jouw kennis inzetten bij het aanschaffen van de juiste materialen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Jacco van Leeuwen, de voorzitter van SV Haagsche Bluf, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mochten jouw kwaliteiten en kennis op een ander vlak liggen, dan is het ook mogelijk en bovendien zeer waardevol om (een deel van) het materiaal te sponsoren. SV Haagsche Bluf zal na afloop voor een leuke verrassing zorgen voor eenieder die een bijdrage aan het project levert!

Om misverstanden te voorkomen: voor het zeeaquarium wordt er een professioneel bedrijf ingeschakeld. Het betreft dus de boot die eromheen gebouwd moet worden en waarop de kinderen kunnen lopen, zodat ze de vissen kunnen zien.