Als blijk van waardering voor de Seizoenkaarthouders die kiezen voor ‘Full Support’ voegt ADO Den Haag extra waarde toe aan deze ultieme vorm van steun. Onderdeel van het Full Support-pakket is, zoals eerder al gecommuniceerd, toegang tot een speciaal platform met unieke kortingen. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met Touch Promotions, dat gespecialiseerd is in loyalty en incentive concepten.

Samen zullen ADO Den Haag en Touch Promotions het ‘ADO Den Haag-platform’ lanceren. Met een Full Support Seizoenkaart krijg je via dit platform tot wel 70 procent korting op leuke activiteiten en dagjes uit. Van theatervoorstellingen, pretparken en dierentuinen tot musea, kartbanen en bioscopen. Voor ieder wat wils. Daarnaast ontvangt iedereen met een Full Support Seizoenkaart ook tot 70 procent korting op de gezondste en mooiste sport- en beautylocaties van Nederland.

Binnen het platform zorgen wij ook voor een gebundeld aanbod van (lokale) ondernemers die als sponsor verbonden zijn aan ADO Den Haag. Op deze manier komen vraag en aanbod op een versterkende manier samen. Het platform biedt namelijk unieke kortingen en een divers aanbod voor onze Full Support Seizoenkaarthouders, maar creëert tegelijkertijd ook de mogelijkheid voor onze sponsoren en partners om hun product(en) en/of dienst(en) onder de aandacht te brengen.

Heb jij al gekozen voor een Full Support Seizoenkaart? Dan ontvang je vóór 1 augustus een persoonlijke link met toegang tot het ADO Den Haag-platform. Heb jij nog niet gekozen voor een Full Support Seizoenkaart? Bestel hem vandaag nog via onderstaande button en steun ADO Den Haag!