Wat in 2017 vijf supporters waren die één senior meenamen naar een wedstrijd van ADO Den Haag is uitgegroeid tot een zelfstandige stichting die 300 tot 400 eenzame senioren per seizoen laat genieten. Vanuit Sky Lounge 3.19 zorgt de stichting 'Met Senioren naar ADO' ervoor de senior-supporters elke thuiswedstrijd van ADO Den Haag op een veilige manier kunnen beleven.

Inmiddels is de stichting Met Senioren naar ADO al aan haar tweede seizoen bezig. Met dank aan een partner en diverse sponsoren (waaronder ook ADO Den Haag) heeft de stichting een succesvol eerste seizoen gedraaid. De missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de strijd tegen eenzaamheid is absoluut geslaagd. Onderstaand filmpje vat het afgelopen seizoen van Met Senioren naar ADO kort samen.

Het nieuwe seizoen is inmiddels alweer aardig op weg en dus heeft de stichting alweer vele senioren blij kunnen maken. Om dit mooie initiatief nog duurzamer te maken zijn er nog steeds sponsoren nodig die de stichting willen en kunnen ondersteunen. U kunt een steentje bijdragen via de website van de stichting of door contact op te nemen met Jeroen Workum via 06-46959581.

senioren 2