Het tweede elftal van ADO Den Haag zal volgend seizoen haar opwachting maken in de Derde Divisie Zondag. De club was hier achter de schermen al een tijdje mee bezig en kan met blijdschap melden dat het doel bereikt is.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As vindt het mooi dat het gelukt is om ADO Den Haag 2 met ingang van komend seizoen in de Derde Divisie te laten spelen. “Voor de ontwikkeling van de spelers is het goed om in een zo sterk mogelijke competitie uit te komen. Ons doel is om op termijn met de beloftenploeg naar de Tweede Divisie te gaan, maar op dit moment is het wennen aan het ‘mannenvoetbal’ nog het belangrijkst. Dankzij deze stap kunnen wij onze talenten nog beter klaarstomen voor ADO Den Haag 1.”

ADO Den Haag 2 kwam afgelopen seizoen nog uit in de Reservecompetitie, waarin het zich in het najaar plaatste voor de kampioenspoule in het voorjaar, maar daarin vervolgens geen direct ticket pakte voor de Derde Divisie. Desondanks krijgen de Haagse beloften van de KNVB dus alsnog de kans om in te stromen in de Reservecompetitie en de voetbalpiramide.

In een later stadium volgt er meer informatie over de competitie-indeling en de selectie van ADO Den Haag 2 voor het komende seizoen.