Onze Trots leeft. Dit seizoen kregen we de steun van ruim 1000 supporters pér wedstrijd méér dan vorig seizoen, waaronder ruim 5300 Seizoenkaarthouders. Nu is het zaak om door te pakken en snel uit te groeien naar minimaal 6.000 Seizoenkaarthouders!

Seizoenkaart verreweg het voordeligst
Met een Seizoenkaart ben je verreweg het voordeligst uit om onze wedstrijden IN het stadion te beleven. Volwassenen kunnen er al voor zo'n €9,- per wedstrijd bij zijn. Jongeren voor zo'n €7,- en kinderen t/m 14 jaar voor nog géén €5,- per wedstrijd!
Bekijk hier alle tarieven

Welkomstcadeau naar keuze
Naast de 17 thuiswedstrijden krijg je ook nog een welkomstcadeau naar keuze! Zo kun je kiezen uit:
- €15,- fanshoptegoed
- €15,- horecategoed
- óf een extra GRATIS kaart voor de 1e thuiswedstrijd van het seizoen! (m.u.v. Ajax, Feyenoord en PSV)

Overdraagbaar
Vanaf seizoen 2019/2020 is je Seizoenkaart officieel overdraagbaar bij thuiswedstrijden! Ben je dus een keer zelf verhinderd, kun je iemand anders op jouw Seizoenkaart naar de wedstrijd laten gaan!

Familiepakket
Speciaal voor gezinnen is er het Familiepakket. Je betaalt hetzelfde, maar het hele gezin krijgt ieder jaar een nieuwe ADO Den Haag shawl en elke wedstrijd een gratis drankje!
Bestel het Familiepakket hier!

Eenvoudig online te bestellen
De Seizoenkaart is eenvoudig online te bestellen via onderstaande button. Beleef jij het komende seizoen alle 17 thuiswedstrijden IN het Cars Jeans Stadion?