Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Zondag wordt het seizoen afgetrapt met de openingswedstrijd tegen FC Emmen. Om het nieuwe seizoen in te luiden, vond dinsdagavond weer de traditionele seizoensopening plaats voor spelers, staf en medewerkers van ADO Den Haag. Net als de afgelopen zes jaar was de opening bij Peukie Beachclub op Scheveningen, op een van de mooiste locaties aan het strand, op een steenworpafstand van de Pier.

Het werd een feestelijke opening, met veel vrolijke gezichten en heerlijk weer. Aan het strand werd er onder het genot van een zeer smakelijk hapje en een drankje vooruitgeblikt op het komende seizoen. De medewerkers van Peukie Beachclub deden er weer alles aan het iedereen naar de zin te maken. Dat lukte uitstekend!

ADO Den Haag bedankt alle medewerkers van Peukie voor de goede zorgen en het uitstekende eten! Op naar een mooi seizoen!