Het tweede elftal van ADO Den Haag heeft het seizoen niet met een overwinning kunnen besluiten. In Brugge ging de selectie van trainer Virgilio Teixeira met 4-0 onderuit tegen de reserves van de Belgische kampioen. Bij rust stonden de beloften van ADO Den Haag al met 3-0 achter.

Club Brugge oogde volwassen en speelde bij vlagen goed voetbal. Toch had ADO Den Haag het meeste balbezit en zorgde voor dreiging. Tot doelpunten kwam het echter niet. Die vielen aan de andere kant en waren te wijten aan fouten aan Haagse zijde. Aan de 1-0 ging een miscommunicatie tussen de verdediging en doelman Van der Sar vooraf. Een te korte terugspeelbal viel tussen de keeper en de verdediging in. Club Brugge kon met een interventie de 1-0 scoren. De tweede Belgische treffer viel uit een hoekschop. Van der Sar kreeg geen grip op de bal en stond een rebound toe aan de Belgen, 2-0. In een wedstrijd, die het predicaat “stevig” opgeplakt kon krijgen, trok Club Brugge zich terug en liet ADO Den Haag het spel maken. Het leverde een penalty op voor de Hagenaars. De kans om terug te komen in het duel werd door Maarten Reijneveld niet benut. Hij miste vanaf elf meter. Vlak voor rust gooide Club Brugge de wedstrijd op slot. Na balverlies van ADO Den Haag counterden zij naar de 3-0.

In de tweede helft hadden van de mannen van Teixeira wederom het betere van het spel. Maar de dreiging kon niet worden omgezet in doelpunten. Club Brugge counterde in de tweede helft nog naar 4-0.

Met deze oefenwedstrijd kwam ook een eind aan het seizoen van het tweede elftal van ADO Den Haag.