Woensdagavond 10 december kwamen zo'n 250 vrijwilligers van onze club naar het Kyocera Stadion voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. Tijdens deze avond stonden spelers, speelsters, technische staf en het personeel van ADO Den Haag geheel in dienst van de vrijwilligers; dit als blijk van dank en waardering voor hun trouwe inzet.Vanaf 18.30 uur kwamen de eerste vrijwilligers binnen, die bij de barmannen Martin Hansen, Robert Zwinkels en Maarten Fontein een drankje konden bestellen.


Onder andere Henk Fraser, Michiel Kramer en Mike van Duinen waren deze avond ober, en zorgden ervoor dat niemand met een leeg glas kwam te zitten.


Nadat het buffet, bestaande uit heerlijke hollandse kost, was geopend en de mensen lekker zaten te eten, nam Algemeen Directeur Maarten Fontein de tijd om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, en hun waarde voor de club uit te spreken.

Tot slot konden de voetjes van de vloer met een optreden van zanger Marc Lapre. Al met al een zeer geslaagde en dankbare avond voor alle aanwezigen!

Klik hier voor de volledige fotoserie van de avond.

Videoverslag Vrijwilligersavond ADO Den Haag