Voor het derde seizoen op rij is het veld van ADO Den Haag, door de aanvoerders uit de Keuken Kampioen Divisie, uitgeroepen tot beste veld van Nederland. Vandaag ontving het grasteam, dat onder leiding staat van grasmeester Bo Videler, op het winnende veld de zilveren schaal van VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko.

De veldencompetitie wordt ieder seizoen georganiseerd door de VVCS (Vereniging van Contractspelers). De aanvoerders van alle clubs uit de competitie geven wekelijks hun beoordeling van de velden door aan VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko. In de beoordeling moeten de aanvoerders een waardering geven van 1 (slecht) tot en met 5 (uitstekend) voor het veld waarop zij hebben gespeeld. Met een gemiddeld eindcijfer van 4,89 liet ADO Den Haag niet alleen een groei zien ten opzichte van vorig seizoen (eindcijfer 4,47), maar was het ook de onbetwiste nummer één. De nummer twee, FC Groningen, scoorde namelijk een gemiddeld eindcijfer van 4,37. Een groot compliment aan grasmeester Bo Videler en zijn team van AH Vrij is wederom op zijn plaats. Met hun harde werk, toewijding en passie zorgt het grasteam ervoor dat de mat er bij de wedstrijden van zowel de mannen als vrouwen elke keer weer geweldig uitziet.

Groundsman Bo Videler reageert op de derde zilveren schaal: "Het blijft een eer om deze prijs in ontvangst te nemen. Het is ook dit jaar weer een mooie beloning voor het werk en de aandacht die wij dag in, dag uit in het veld stoppen. Het eindcijfer is gestegen tot een bijna uitstekende score. Dat is een heel mooi compliment aan ons gehele team. Ook aankomend seizoen zullen we er alles aan doen om elke thuiswedstijd het veld er zo goed (en mooi) mogelijk bij te laten liggen.”

ADO Den Haag bedankt haar grasteam, de VVCS en alle aanvoerders van de Keuken Kampioen Divisie van het afgelopen seizoen.

Editorial ADO Den Haag: Grasmat stadion