Op zaterdag 3 augustus vond de Familiedag van ADO Den Haag plaats op het Heldenplein bij het Bingoal Stadion. De weersvoorspellingen waren perfect en mede daardoor werd de Familiedag om 11.00 uur al succesvol gestart met een open training van het mannenelftal, die te bekijken was vanaf de Aad Mansveldtribune. Een paar honderd fans maakten van deze gelegenheid gebruik om de selectie van ADO Den Haag, in voorbereiding op de start van de competitie, in actie te zien. 

lr240803ab13646

Om 12.00 uur werd de Familiedag officieel afgetrapt en was Heldenplein gevuld met diverse kraampjes, springkussens en spelactiviteiten. De jongste fans genoten zichtbaar van al deze actieve activiteiten, maar door de diversiteit aan activiteiten werd de Familiedag niet alleen door jong, maar ook door oud al goed bezocht. 

Om 13:00 uur stond de traditionele spelers- en speelsterspresentatie op het programma. Zowel de mannen- als vrouwenselectie werden één voor één voorgesteld aan het aanwezige publiek. Onder luid applaus kwamen de speelsters en spelers het podium op. Daarna was het natuurlijk tijd voor de selfiesessies. Fans kregen de kans om op de foto te gaan met hun favoriete spelers en speelsters. Iedereen nam ruim de tijd voor de supporters en er werden talloze selfies gemaakt. De glimlachen op de gezichten van de kinderen spraken boekdelen.

lr240803ab15160

Om 15:00 uur verzamelden de kinderen zich in de centrale hal van het hoofdgebouw voor een speciale ADO-kidspersconferentie. Hier kregen de jonge fans (6 t/m 13 jaar) de kans om hun brandende vragen te stellen aan Alex Schalk, Annouk Boshuizen en Finn de Bruin. De aanwezige spelers en speelsters gaven geduldig en vaak humoristisch antwoord, wat zorgde voor veel gelach en blije gezichten.

lr240803ab37081

Al met al was de Familiedag van ADO Den Haag opnieuw een groot succes. Het was een dag vol interactie, succes en plezier. We kijken nu al uit naar volgend jaar. ADO Den Haag wil alle aanwezige fans bedanken voor hun komst! 

lr240803ab36878