Aan het begin van het seizoen 2019-2020 besloten de Supportersverenigingen van FC Groningen en ADO Den Haag een voorbeeld te stellen voor wat betreft gastvrijheid. Ze benaderden hun clubs met het verzoek om 100 kaarten aan elkaar beschikbaar te stellen zonder kosten in rekening te brengen en de besparingen hiervan ten goede te laten komen aan de Supportersvereniging (SV). Met dit geld kon de SV de uitsupporters van de tegenpartij trakteren op iets lekkers.

In december 2019 werden de supporters van FC Groningen hartelijk ontvangen in Den Haag met warme chocolademelk en een broodje worst. Destijds werd overeengekomen dat de supporters van ADO Den Haag op eenzelfde wijze zouden worden ontvangen. Helaas heeft de coronapandemie toen roet in het eten gegooid en stond deze ontmoeting een aantal jaren niet op de agenda.

Maar... aanstaande vrijdag gaat ADO Den Haag naar Groningen en zullen de supporters van Den Haag begroet worden met een smakelijke gehaktbal en een consumptiemunt voor een biertje of een andere drank naar keuze.