De meeste jeugdelftallen hebben de laatste wedstrijd gespeeld en de zomervakantie staat alweer bijna voor de deur. Is je kind helemaal gek van voetbal en wil die het liefst door blijven voetballen? Dat kan! Deze zomer is het namelijk mogelijk om lekker te voetballen bij de ADO Den Haag voetbalkampen! Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, het maakt niet uit. Alle kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen deze zomer voetballen bij de ADO Den Haag voetbalkampen bij jou in de buurt! Bekijk hier de zomeragenda. 

Over de ADO Den Haag voetbalkampen

De voetbalkampen bieden een uitdagend voetbalprogramma en een unieke ADO Den Haag beleving. De groepen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, waardoor ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Ons team van enthousiaste en ervaren trainers zorgen ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier lekker gaat voetballen. Uiteraard is het mogelijk om bij vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld te worden. 

ado den haag 2023 5

Wat kunnen de kinderen verwachten?

  • Een compleet ADO Den Haag voetbalkampen tenue (shirt, broek en sokken)
  • Vernieuwd veld- en animatieprogramma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Nieuwe Skill Games 2023 programma!
  • Begeleiding van enthousiaste trainers
  • 2 of 3 dagen vol voetbalplezier

Schrijf je kind(eren) nu in voor een ADO Den Haag voetbalkamp. Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar www.adodenhaag.nl/voetbalkampen of klik op de button hieronder. We kijken ernaar uit om jouw kind een fantastische ADO Den Haag- en voetbalervaring te bezorgen!