De letters van onze stadionpartner Bingoal zijn afgelopen week op het dak van het stadion geplaatst. Daarnaast is het eerder, tijdens de storm, beschadigde stadiondak vandaag  weer dicht gemaakt. De werkzaamheden aan het dak zijn daarmee bijna afgerond.

Letters Bingoal op het stadion geplaatst
In augustus maakte de club bekend dat Bingoal de nieuwe naamgever van het stadion ging worden. Toch heeft het even geduurd voordat de letters van de oude sponsor op het stadion vervangen zijn door de letters van Bingoal. Dat dit proces wat tijd in beslag heeft genomen komt vooral door het feit dat er een omgevingsvergunning moest worden beoordeeld en dat de levering van materialen in de huidige tijd langer heeft geduurd dan normaal. Overigens is hier altijd goed contact over geweest met stadionpartner Bingoal. 

img 9876

Herstel dak
Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om het laatste deel van het door de storm beschadigde dak volledig te herstellen. Inmiddels zijn alle nieuwe platen op het dak bevestigd en is het dak nu helemaal dicht. De dakrand, verlichting en speakers moeten alleen nog worden geplaatst en dan zijn de herstelwerkzaamheden in de hoek van het Bingoal Stadion volledig afgerond. Als alles loopt volgens planning dan zijn de werkzaamheden binnen enkele weken afgerond.