Volgende week start seizoen 2022-2023 eindelijk. ADO Den Haag gaat op vrijdag 5 augustus op bezoek bij Heracles Almelo, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen zal vandaag om 15:00 uur van start gaan. De verkoop loopt tot donderdag 4 augustus om 12:00 uur. Voor supporters is er de mogelijkheid om van zowel een bus- als een autocombi gebruik te maken. In totaal zijn er 500 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Let op: voor deze uitwedstrijd gelden aangescherpte maatregelen. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn als ADO Den Haag het seizoen aftrapt.  

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaart en clubkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoen- en Clubkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf donderdag 28 juli 15:00 één kaart aan te schaffen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoen- en Clubkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuw Seizoen- of Clubkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen. Gedurende de zomervakantie is de Fanstore geopend op donderdag en zaterdag. Ook op de Open Dag aanstaande zondag is er de mogelijkheid om een foto te laten maken in de Fanstore.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving  

Geldende (extra) maatregelen
Door de ongeregeldheden bij het laatste duel van vorig seizoen zullen er dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Er zal dit seizoen daarom standaard een ID-check worden uitgevoerd bij zowel de bus- als autocombi. Het kunnen tonen van een ID kaart is verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Almelo. Voor deze uitwedstrijd geldt dus een verplichte auto- en buscombi. Fouilleren zal in Almelo plaatsvinden.

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 27,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 15:30 uur waarna we uiterlijk om 16:30 zullen vertrekken op weg naar Almelo. Er zal één tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Autocombi
Een toegangskaart i.c.m. de autocombi kost EUR 8,-. Omwisselen van het autocombi ticket voor de wedstrijdkaart in het uitvak zal plaatsvinden in de bussluis bij Heracles Almelo. 
NB: Het is niet toegestaan voor supporters van de bezoekende club om de binnenstad van Almelo te bezoeken! Indien men zich wel in de binnenstad begeeft zullen de kaarten worden ingenomen en zal de wedstrijd niet meer kunnen worden bezocht.