De jeugdopleiding van ADO Den Haag is voor het seizoen 2022/2023 nog op zoek naar een assistent-scheidsrechter voor de Onder 12 en teammanagers voor de Onder 14 en de Onder 12.

Assistent-scheidsrechters
Als assistent-scheidsrechter ben je een belangrijk onderdeel van het begeleidingsteam. Net als de overige stafleden zorg je ervoor dat de spelregels op professionele wijze worden nageleefd. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting spelers en overige leden van de arbitrage. Uiteraard is het belangrijk dat je bekend bent met alle spelregels en beschikt over een goede conditie.

Wij zoeken iemand die op vrijwillige basis beschikbaar is op zaterdag en één keer in de twee weken op een doordeweekse avond. Naast je functie als assistent-scheidsrechter ondersteun je waar nodig de elftalleider. ADO Den Haag vraagt alle nieuwe medewerkers om bij hun indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Teammanager
Als teammanager ondersteun je de trainer(s) in het begeleiden van de groep. De teammanager is verantwoordelijk voor de niet-voetbaltechnische zaken bij het team, zoals bijvoorbeeld de het wedstrijdformulier, vervoer en andere (administratieve) taken. Verder onderhoudt de teammanager contacten met de spelers en ouders over niet-voetbaltechnische zaken. De jeugdelftallen van ADO Den Haag spelen hun competitiewedstrijden op zaterdag en werken één keer in de twee weken doordeweeks een oefenwedstrijd af.

Wat biedt ADO Den Haag?

  • Een kledingpakket
  • Een veelzijdige en uitdagende functie in een topsportomgeving
  • De kans om te werken in een ambitieus en gemotiveerd team
  • De mogelijkheid om de wedstrijden van het eerste elftal te bezoeken in het Bingoal Stadion

Reageren
Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vrijwilligersfuncties? Stuur dan een mail naar Falco van den Eijnden, Operationeel Manager, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..