Een heugelijk moment voor Cain Seedorf. De 20-jarige aanvaller uit de jeugdopleiding heeft zijn eerste verbintenis bij ADO Den Haag ondertekend in het Cars Jeans Stadion. Deze overeenkomst loopt tot de zomer van 2021. Het afgelopen seizoen speelde Seedorf met Jong ADO Den Haag in de Derde Divisie Zondag.

De in Almere geboren Seedorf speelde in zijn vroege voetbaljaren in twee verschillende periodes voor zowel Almere City FC als AVV Zeeburgia. De vleugelspeler droeg, mede na een jaar bij Ajax te hebben gespeeld, vier seizoenen lang het shirt van sc Heerenveen. In de zomer van 2019 maakte Seedorf de overstap naar Den Haag, waar hij al snel een vaste waarde werd bij de beloftenploeg van coach Virgilio Teixeira. In zestien competitieduels scoorde hij driemaal voor Jong ADO Den Haag.

“Ik kan alleen maar blij zijn. Ik heb hier lang en hard voor gewerkt. Dit is een prachtig moment”, glundert Seedorf na het ondertekenen van zijn eerste contract. Wat voor type speler is hij? “Ik heb echt een eigen manier van voetballen", antwoordt de buitenspeler op deze vraag. "Ik ben aanvallend ingesteld en doelgericht en ik hou van acties maken en verzorgd voetbal.”

ADO Den Haag feliciteert Seedorf met zijn eerste contract en wenst hem veel succes.

img 5967