ADO Den Haag heeft een nieuwe speler voor de achterhoede van Jong ADO Den Haag aangetrokken. Robin Zwartjens (21) is per direct overgekomen van (Jong) FC Utrecht en zit zaterdag al bij de wedstrijdselectie van de beloftenploeg van coach Virgilio Teixeira.

Zwartjens begon met voetballen bij SV Wippolder en droeg in zijn jeugdjaren ook nog de shirts van Sparta Rotterdam en DHC Delft. Nadat de verdediger bij laatstgenoemde club al op 16-jarige leeftijd in de Hoofdklasse debuteerde, maakte Zwartjens in de zomer van 2015 de overstap naar Feyenoord. Hij verkaste na twee seizoenen bij de Rotterdamse club naar Jong FC Utrecht, waar hij in het seizoen 2017/2018 direct tot 34 optredens in de Eerste Divisie kwam. Daar bleef het echter bij in de Domstad voor de speler die eerder met Oranje onder 19 actief was op het EK 2017.

Jong ADO Den Haag speelt zaterdag, met Zwartjens in de selectie, een thuiswedstrijd tegen EVV. Het duel op De Aftrap begint om 17.00 uur.

Simon Loshi
Bij Jong ADO Den Haag is Simon Loshi onlangs vertrokken. De 19-jarige verdediger heeft zich verbonden aan KF Feronikeli Drenas, een club uit Kosovo.