ADO Den Haag is trots om te melden dat het wederom twee jeugdspelers heeft vastgelegd. Het gaat om Trevor David (19) en Mohamed Haddachi (18). Zij hebben beiden hun handtekening gezet onder een verbintenis van twee jaar. Zowel David als Haddachi zullen in het nieuwe seizoen deel uitmaken voor de hoofdselectie van ADO Den Haag.

David, nu nog speler van Onder 19, speelt al sinds zijn zevende bij ADO Den Haag. De rechtsback heeft ook al de nodige wedstrijden achter de rug bij het beloftenteam. David over zijn eerste contract: "Ik kijk hier heel mijn leven naar uit. Voor volgend jaar heb ik nog geen grootse verwachtingen, maar ik hoop door hard te werken wel op een beloning." 

Haddachi, linksback bij Onder 19, heeft ook al mogen ruiken aan het 'grote werk' door wedstrijden in het tweede elftal van ADO Den Haag. Hij speelt al zes jaar bij ADO Den Haag, en ziet zijn eerste profcontract als een droom. "Hiervoor heb ik lang en hard gewerkt. Om volgend seizoen bij de selectie te komen, is iets heel moois."