We gaan langzaam richting het einde van 2023, maar niet getreurd! We hebben aan het begin van 2024 nieuwe en sportieve ADO Den Haag Voetbalkampen voor jonge voetballiefhebbers op het programma staan. De ADO Den Haag Voetbalkampen zijn voor alle kinderen in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Iedereen kan zich inschrijven, ongeacht spelniveau!

ADO Den Haag Voetbalkamp

Lijkt het jouw zoon of dochter leuk om twee dagen te voetballen en op het voetbalveld te schitteren in de kerstvakantie? Op donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2024 wordt er op Jeugdcomplex De Aftrap voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar weer een leuk en sportief ADO Den Haag-Voetbalkamp georganiseerd! Jongens en meisjes die het jaar sportief willen beginnen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze leuke voetbal 2-daagse.

Wat is het programma?

Tijdens het ADO Den Haag Voetbalkamp staat een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers verschillende techniek,- partij,- en spelvormen zullen uitvoeren. De kosten voor de editie op Jeugdcomplex de Aftrap bedragen € 159,- Deelname is inclusief een compleet tenue (shirt, broek en sokken), professionele begeleiding en een lekkere lunch. De deelnemers zullen gedurende de twee dagen (dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur) een afwisselend voetbalprogramma afwerken, waarbij verschillende techniek- spel- en partijvormen op het programma zullen staan.

Wat kunnen deelnemers verwachten:

- Een mooi ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue
- Afwisselend en uitdagend voetbalprogramma
- Lunch, tussendoortjes en drinken 
- Begeleiding van enthousiaste trainers
- Vernieuwd veld-, en animatieprogramma

Klik hier voor meer informatie over de ADO Den Haag Voetbalkampen.

ado den haag voetbalschool landscape 2 202302

ADO Den Haag Voetbalschool

Voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar start op zondag 21 januari 2024 de nieuwe 8-weekse cyclus van de ADO Den Haag Voetbalschool en Keepersschool op Jeugdcomplex De Aftrap. De cyclus kent acht trainingen, die wekelijks plaatsvinden op zondagochtend in twee tijdsblokken: van 9.30 uur - 10.45 uur en van 11.00 uur - 12.15 uur. Onder begeleiding van gediplomeerde (ADO Den Haag) jeugdtrainers hebben de deelnemers acht weken lang voetbalplezier en ontwikkelt iedereen haar of zijn voetbalvaardigheden.

Wat kunnen deelnemers verwachten: 

- 8 trainingen (75 minuten per training)
- Trainen op het jeugdcomplex van ADO Den Haag
- Inclusief ADO Den Haag Voetbalschool-tenue
- Nieuw: ADO Den Haag trainingstrui
- Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling 
- Begeleiding van enthousiaste trainers/trainsters

Klik hier voor meer informatie over de ADO Den Haag Voetbalschool.

Klik hier voor meer informatie over de ADO Den Haag Keepersschool.