Als assistent-scheidsrechter ben je een belangrijk onderdeel van het begeleidingsteam. Net als de overige stafleden zorg je ervoor dat de spelregels op professionele wijze worden nageleefd. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting spelers en overige leden van de arbitrage. Uiteraard is het belangrijk dat je bekend bent met alle spelregels en beschikt over een goede conditie.

Wij zoeken iemand voor onze O14 of O15 die op vrijwillige basis beschikbaar is op zaterdag en één keer in de twee weken op een doordeweekse avond. Naast je functie als assistent-scheidsrechter ondersteun je waar nodig de elftalleider. ADO Den Haag vraagt alle nieuwe vrijwilligers om bij hun "indiensttreding" een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat biedt ADO Den Haag voor de functie?

  •     Een kledingpakket
  •     Een veelzijdige en uitdagende functie in een topsportomgeving
  •     De kans om te werken in een ambitieus en gemotiveerd team
  •     O15 en O14 maken elk jaar een mooie trip naar het buitenland!
  •     De mogelijkheid om de wedstrijden van het eerste elftal te bezoeken in het Bingoal Stadion

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vrijwilligersfunctie? Stuur dan een mail naar Falco van den Eijnden, Operationeel Manager, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..