Aanstaande zaterdag 26 februari staan er een paar mooie en belangrijke wedstrijden op het programma voor de jeugdteams. De meeste daarvan worden thuis op 'De Aftrap' gespeeld. Vanwege corona zijn deze wedstrijden verplaatst tot na de winterstop waardoor we nu in de beslissende fase zitten van de competitie. Voor ADO Den Haag O18, O17 en O16 staat er nog een hoop op het spel en hebben de kans om aankomend weekend te promoveren. Kom dus vooral kijken en moedig de jonge ooievaars aan naar de overwinning! 

Thuiswedstrijden

  • ADO Den Haag O21 - NAC Breda O21 - aanvang 15.00 uur

Beide ploegen zijn met nog één competitiewedstrijd te gaan al zeker van lijfsbehoud in de 1e divisie. Sterker nog, ADO Den Haag doet het prima in de hoogste divisie van Nederland want het kan met een overwinning op NAC Breda de 3e plaats op de ranglijst veiligstellen. In maart gaan de voorjaarscompetities van de O21-teams van start. ADO Den Haag O21 treft daarin in ieder geval niet meer FC Twente/Heracles Academie O21 en sc Heerenveen O21, aangezien beide ploegen al zeker zijn van degradatie.

  • ADO Den Haag O18 - FC Groningen O18 - aanvang 15.00 uur

Voor ADO Den Haag O18 staat er nog een hoop op het spel in de laatste wedstrijd van deze competitie. Na een klinkende overwinning van 5-1 op NEC O18 heeft ADO Den Haag nog alles in eigen hand om te promoveren naar de 1e divisie. Makkelijk wordt het niet want het zal directe concurrent, en de huidige nummer 2 van de ranglijst, FC Groningen moeten verslaan om te promoveren. Bij een gelijkspel of nederlaag van ADO Den Haag zullen de bezoekers zeker zijn van promotie. 

  • ADO Den Haag O16 - FC Twente/Heracles O16 - aanvang 12.30 uur

Ook ADO Den Haag O16 heeft promotie naar de 1e divisie in eigen hand. Een gelijkspel tegen directe concurrent FC Twente/Heracles volstaat om te promoveren, bij een nederlaag zullen de Tukkers promoveren. Een mooi affiche voor een spannende wedstrijd.

  • ADO Den Haag O14 - AZ O14 - aanvang 12.30 uur

ADO Den Haag O14 sluit de competitie af tegen AZ. Men weet al zeker dat het ook in de voorjaarscompetitie uitkomt in de 1e divisie en het dan weer mag opnemen tegen onder andere Ajax, PSV, Feyenoord en AZ. 

  • ADO Den Haag O13 - Vitesse O13 - aanvang 10.15 uur

De laatste wedstrijd van ADO Den Haag O13 is tegen Vitesse. Ook ADO Den Haag O13 is al zeker van het spelen op het hoogste niveau omdat een plek bij de eerste vier ploegen van deze competitie al is behaald. Dit team zal dus ook in de volgende competitie spelen op het hoogste niveau van Nederland. 

Uitwedstrijden

  •  Alphense Boys O17 - ADO Den Haag O17 - aanvang 15.15 uur

In de 2e divisie bij de O17 elftallen is het reuze spannend. Er zijn drie ploegen die strijden om de twee bovenste plekken in de 1e divisie. Alphense Boys (1e met 29 punten) en De Graafschap (2e met 27 punten) hebben op dit moment de beste papieren. Echter, mocht ADO Den Haag (3e met 26 punten) weten te winnen dan gaat het op doelsaldo over de koploper heen. Een puntje zou ook kunnen volstaan mocht De Graafschap niet weten te winnen van AFC, dat nog volop strijdt voor lijfsbehoud.

  • FC Twente/Heracles O15 - ADO Den Haag O15 - aanvang 10.00 uur

ADO Den Haag O15 is inmiddels kampioen. Echter, men zal er vandaag alles aan willen doen om zonder nederlaag de competitie af te sluiten. Het is zeker dat wij ADO Den Haag O15 in de voorjaarsreeks gaan terugzien in de 1e divisie. 

Toegang tot 'De Aftrap' is gratis.