De voorbereidingsperiode van ADO Den Haag Vrouwen is maandag 28 juni van start gegaan. Voordat de eerste training van seizoen 2021/2022 officieel werd afgetrapt ontvingen alle speelsters en stafleden een lijst van NV ADO Den Haag en PLYRS als waardering na een succesvol seizoen. Een seizoen waarin de TOTO KNVB Bekerfinale en kampioenspoule in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen werden bereikt. 

Gerecyclede voetballen
De eerste twee lijsten werden symbolisch overhandigd aan hoofdtrainer Sjaak Polak en captain Gwyneth Hendriks. De lijst waarin de visual van de bekerfinale zichtbaar is, is onder andere geproduceerd van gerecyclede voetballen, waar ADO Den Haag in het seizoen 2016/2017 mee heeft gespeeld.

Hierna hebben dezelfde voetballen, binnen ADO Den Haag, nog verschillende bestemmingen gehad totdat deze niet meer gebruikt konden worden. Zodoende verwerkt PLYRS deze materialen in verschillende merchandise producten.

2021 06 28 ado den haag vrouwen eerste training 6

Over PLYRS
PLYRS is een Haags bedrijf, die is ontstaan dankzij een samenwerking tussen The Cotton Express en Key Merchandise BV. Beide bedrijven zijn al jaren actief in de creatie van merchandise/werkkleding voor merken, influencers en bedrijven. Met een inkoopkantoor in China en een eigen atelier in Pakistan zijn de lijnen zo kort mogelijk om zo kwalitatieve en gecontroleerde producten te leveren. Van verlichting tot werkkleding, van pluche tot give-aways!

Middels de eigen webshopmodule OfficialBrand.eu worden klanten (B2B en B2C) aangesloten met een eigen webshop. Klanten lopen inmiddels uiteen van musea tot sportverenigingen. Veel van de productie voor de webshops is on-demand; geen voorraad en geen financieel risico! Meer informatie over PLYRS is te vinden op www.ballplyrs.com.

2021 06 28 ado den haag vrouwen eerste training 3

Foto's: Eric de Wit