De KNVB heeft het speelschema van de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 bekend gemaakt. ADO Den Haag Vrouwen start de competitie met een uitwedstrijd op zondag 6 september tegen PEC Zwolle. De eerste thuiswedstrijd wordt op vrijdag 11 september gespeeld. Excelsior is dan de tegenstander. 

Daarnaast worden de wedstrijden in de hoogste divisie van het vrouwenvoetbal dit seizoen standaard gespeeld op vrijdagavond. Eén duel wordt op zondag gespeeld.

Het treffen dat op zondag staat geprogrammeerd, is iedere week - en dat is een primeur - live te zien bij FOX Sports. De NOS zendt elke zondagavond in de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur een samenvatting van dit duel uit. Ook zal er zo nu en dan live in de zondagmiddaguitzending van Studio Sport een wedstrijd te zien zijn. 

De wedstrijden die op vrijdag worden gespeeld, komen allemaal in samenvattingsvorm (online) beschikbaar bij FOX Sports en op de socials van de Eredivisie Vrouwen. Zo zijn alle duels in de Eredivisie Vrouwen voor iedereen te volgen. Betrokken uitzendpartijen leggen momenteel de laatste hand aan de verdere details, waaronder de inhoudelijke aanpak.

Klik hier voor het volledige speelschema van ADO Den Haag Vrouwen.