Op vrijdag 15 april hervat ADO Den Haag Vrouwen de Eredivisie Vrouwen met een thuiswedstrijd tegen Ajax. De doelstelling van Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal is om op deze dag het eigen toeschouwersrecord te verbreken. Het huidige record staat op 5.800 toeschouwers en is bereikt op 27 april 2012 tijdens de kampioenswedstrijd tegen SC Telstar (4-2).

Linksback Priscilla Mesker maakte in 2011-2012 ook deel uit van de selectie van ADO Den Haag Vrouwen: ”De kampioenswedstrijd is een wedstrijd die je nooit vergeet. Dit komt natuurlijk omdat we kampioen waren geworden, maar de sfeer was deze dag ook perfect. Er kwam zoveel publiek op af dat er overal in het stadion mensen zaten. Op sommige momenten had ik echt kippenvel. Volgende week vrijdag, 15 april, staat ADO Den Haag Vrouwen – Ajax op het programma. Bij deze wedstrijd zijn er waarschijnlijk meer toeschouwers aanwezig dan bij onze kampioenswedstrijd in 2012. Een hoop speelsters hebben dit nog nooit meegemaakt. Dit is uniek. Het kippenvelmoment zal er weer gaan komen, zeker wanneer het publiek ons toe zal juichen.”

Kaarten voor de hoofdtribune zijn op de wedstrijddag vanaf 18.00 uur verkrijgbaar bij de hoofdingang voor € 1,50 < 17 jaar en € 3,50 > 17 jaar. Bestellingen kunnen worden gedaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag kunnen gratis naar deze wedstrijd.