Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal voelt zich vereerd met de toewijzing van de thuiswedstrijd van de finale play-offronde tussen Nederland en Italië. Het Kyocera Stadion is op zaterdag 22 november om 18.30 uur de locatie van deze belangrijke interland, waarvan de organisatie in handen ligt van de KNVB, Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal en NV ADO Den Haag.

Het ultieme doel van Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal is het bevorderen en promoten van vrouwenvoetbal in (onder meer) de regio Haaglanden. Het (mede) organiseren van dit belangrijke vrouwenvoetbalevenement, draagt bij aan deze doelstelling. Het bestuur van de stichting en de directie van NV ADO Den Haag zijn ontzettend blij met de toewijzing van deze wedstrijd, waarmee Den Haag zich als de ultieme vrouwenvoetbalstad kan profileren.

Op 26 of 27 november wordt de uitwedstrijd gespeeld in Italië. De definitieve datum en locatie worden nader bepaald. De winnaar van dit tweeluik bemachtigt het laatste ticket voor het WK 2015, dat gespeeld wordt in Canada. De OranjeLeeuwinnen hopen zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor een WK.

Kaartverkoop Nederland – Italië
Zaterdag 22 november, 18.30 uur
Kyocera Stadion, Den Haag

Kaarten voor Nederland – Italië zijn verkrijgbaar via OnsOranje.nl, adovrouwen.nl en bij Primera. Het betreft vrije verkoop, er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50.

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is hier te vinden.