ADO Den Haag Vrouwen is volop in voorbereiding op het seizoen 2024/2025 en hoopt ook dit seizoen weer de aansluting te kunnen vinden bij de top van de Azerion Vrouwen Eredivisie. Vorig seizoen eindigde het eerste vrouwenelftal naar behoren op een vijfde plek. De eerste wedstrijd van het nieuwe competitieseizoen wordt op zaterdag 28 september op bezoek bij sc Heerenveen afgetrapt. De eerste thuiswedstrijd daarentegen is direct één prachtig affiche als Feyenoord Vrouwen op bezoek komt in het Bingoal Stadion. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart!

ADO Den Haag Vrouwen – Feyenoord Vrouwen
De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen is er één tegen Feyenoord. Op zondag 6 oktober ontvangt het team van hoofdtrainer Stephan Vos de ploeg uit Rotterdam-Zuid in het Bingoal Stadion. Een mooie affiche om de eerste thuiswedstrijd van het seizoen mee te starten! Feyenoord Vrouwen neemt sinds 2021/2022 deel aan de Vrouwen Eredivisie en zal zich nog steeds willen ontwikkelen ten opzichte van afgelopen seizoen, toen zij als achtste eindigde in de competitie. 

Kaartverkoop
Om bij deze topwedstrijd aanwezig te kunnen zijn is het vanaf nu mogelijk om een ticket aan te schaffen. Let op! Het aanschaffen van wedstrijdtickets voor ADO Den Haag Vrouwen gaat vanaf vorig seizoen via het ticketingsysteem dat ADO Den Haag gebruikt voor al haar kaarten. Dit betekent dat je een ADO Den Haag-account aan moet maken, voordat je wedstrijdkaart(en) kunt aankopen. Na een éénmalige registratie kun je gemakkelijk en snel kaarten kopen voor alle toekomstige wedstrijden van ADO Den Haag Vrouwen.

BTN TICKETS

Ticketprijzen
ADO Den Haag hanteert aankomend seizoen twee toegangsprijzen. Voor de topwedstrijden tegen PSV, Feyenoord, Ajax, FC Twente en Feyenoord geldt het reguliere tarief van EUR 7,50 voor een volwassenen en EUR 5,- voor een kinderkaart. Voor de overige thuiswedstrijden van ADO Den Haag Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie geldt een prijs van EUR 5,- (volwassenen) en EUR 2,50 (kinderen). 

Seizoenkaarthouders en zakelijke relaties hebben gratis toegang
Seizoenkaarthouders 2024-2025 (goud) hebben met ingang van dit seizoen ook kosteloos toegang tot alle thuiswedstrijden van onze ADO Den Haag Vrouwen. Deze toegangskaart dient wel voorafgaand aan de wedstrijd verzilverd te worden. Dit doe je eenvoudig via de volgende link: https://tickets.adodenhaag.nl/initiative/ADODenHaagVrouwenSCC. Log hier in met het ADO Den Haag-account waarop de seizoenkaart geregistreerd staat om één gratis kaart te kunnen verzilveren. Deze kaart verschijnt vervolgens in de online ticketomgeving.

Voor onze zakelijke relaties verschijnen de digitale tickets binnen de online distributix omgeving. Mochten deze onverhoopt niet zichtbaar zijn voorafgaand aan de wedstrijd, dan verzoeken we u graag om een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.