Iris Remmers heeft haar eerste contract in dienst van ADO Den Haag getekend. Het 18-jarige talent tekent voor twee seizoenen en stroomt met ingang van het nieuwe seizoen door vanuit Jong ADO Den Haag Vrouwen naar de hoofdmacht.

Remmers begon op jonge leeftijd met voetballen bij FC Binnenmaas. Bij de amateurclub uit Maasdam heeft zij tot haar veertiende tussen de jongens gespeeld. Na een tussenjaar bij Spartaan’20, maakte de middenvelder de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen. Inmiddels speelt Remmers al voor het vierde seizoen in het geelgroen. Haar enorme ontwikkeling werd, in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen, beloond met een officieel debuut in het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen.

2024 04 25 contractondertekening iris remmers 12

Technisch manager Annabel Toorenburg: “Iris heeft de laatste periode al vaker mogen proeven aan het eerste elftal, wat onlangs heeft geresulteerd in een officieel debuut. Iris is een zeer talentvolle speelster die onze gehele jeugdopleiding heeft doorlopen en zich binnen die opleiding in sneltreinvaart heeft ontwikkeld. Ze is klaar voor de volgende stap. We kijken ernaar uit om Iris zich verder te zien ontwikkelen onder leiding van Stephan Vos en feliciteren haar met het ondertekenen van haar eerste contract bij ADO Den Haag.”

In het bijzijn van haar ouders zette Iris in het Bingoal Stadion haar handtekening onder haar eerste verbintenis: “Het voelt super goed om mijn eerste contract te mogen ondertekenen. Ik ben dan ook heel blij dat het eindelijk zo ver is en ik kijk ernaar uit om volgend jaar mijn wedstrijden in dit mooie stadion te mogen spelen.”