De vrouwenselectie van ADO Den Haag gaat van woensdag 10 januari tot en met zondag 14 januari op trainingskamp naar Portugal om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainersduo Alex Scholte en Stephan Vos verblijft en traint in Portimão, liggend in het westen van de Algarve.

Er staat voor ADO Den Haag Vrouwen niet alleen een aantal trainingen en teamactiviteiten op het programma, maar zal er eveneens een oefenwedstrijd worden gespeeld. Op vrijdag 12 januari treedt de club uit de Hofstad aan tegen het Duitse Eintracht Frankfurt, uitkomend in de Bundesliga.

GirlPower Radio bedankt!
ADO Den Haag Vrouwen zou oorspronkelijk haar trainingskamp afwerken in Duisburg, maar vanwege de aanhoudende, koude, weeromstandigheden zijn de velden afgekeurd. ADO Den Haag Vrouwen dankt zodoende hoofdsponsor GirlPower Radio voor, het op zeer korte termijn, mogelijk maken van het trainingskamp naar de Zuid-Europese kust.

Selectie ADO Den Haag Vrouwen:

Barbara Lorsheyd (K)
Bo Vonk
Danielle Noordermeer
Nicole Stoop
Kayra Nelemans
Pleun Raaijmakers
Lakeesha Eijken
Chloé Vande Velde
Lobke Loonen
Louise van Oosten
Vanessa Susanna
Gina Viehoff
Wiëlle Douma
Manon van Raay
Jill van den Ende
Isa Grimmius (K)
Laura Dankelman
Ilham Abali
Nikki IJzerman
Cato Pijnacker Hordijk
Shanique Dessing
Lysanne van der Wal
Anne van Egmond
Lauren Glotzbach
June Burgers

Azerion Vrouwen Eredivisie
ADO Den Haag Vrouwen hervat de Azerion Vrouwen Eredivisie op zaterdag 20 januari, 16.30 uur, met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Tickets voor dit duel kunnen online hier worden gekocht.