Met de handtekening van Chloe Vande Velde is de selectie van ADO Den Haag Vrouwen compleet. De 26-jarige middenvelder heeft haar aflopende contract met één seizoen verlengd. Zodoende is de Belgisch international ook het aankomende seizoen nog in het geelgroen te bewonderen.

Vande Velde kwam vorige zomer over van KAA Gent, waar zij acht seizoenen speelde. Sindsdien is zij uitgegroeid tot een vaste waarde op het middenveld van ADO Den Haag.

2023 08 25 contractondertekening chloé vande velde 7

Dit beaamt ook Technisch Manager, Annabel Toorenburg: “Chloé heeft het afgelopen seizoen een behoorlijk aantal minuten gemaakt, hierdoor heeft ze bewezen op het middenveld een belangrijke kracht te zijn voor ADO Den Haag Vrouwen. Daarnaast is ze een zeer vaardige speelster met veel ervaring op het hoogste niveau, zowel binnen als buiten het veld. Hier kunnen onze jongere speelsters nog veel van leren.”

Vanaf het eerste moment voelt Vande Velde zich thuis bij ADO Den Haag Vrouwen: "Met trots verleng ik mijn contract bij deze warme club. Ik kijk ernaar uit een belangrijke rol te spelen voor het team en mooie resultaten te halen dit jaar."

2023 08 25 contractondertekening chloé vande velde 10

Fotografie: Eric de Wit