De meiden onder 17 van ADO Den Haag Vrouwen hebben na de winterstop de smaak te pakken. Ondanks een flink aantal afwezigen behield de ploeg zaterdag op bezoek bij Die Haghe de ongeslagen status.

Tegen de jongens onder 16 van Die Haghe moesten de Haagse meiden het doen zonder de jeugdinternationals Siwa Kuprowska (Polen) en Alice Reto (Portugal) en de geblesseerden Dille de Kuiper (hersenschudding), Dailindy Duyvesteijn (voet in gips), Tesja Kartomo (enkel) en Cheraya Zwarts (polsbreuk). Uit de meiden onder 16 schoten Simone Hillenaar, Katja Piay, Isa van Schaik, Jasmijn Windhorst en Floortje Bol te hulp.

Op een ouderwets Engelse winterakker (geen gras meer te bekennen) probeerde onder 17 het vertrouwde verzorgde spel te spelen. De er kort en fel opzittende tegenstanders maakten dat vaak moeilijk. De meeste kansen in de eerste helft waren voor de thuisclub. Doelvrouw Fleur de Bruijn en haar achterhoede wisten een tegentreffer te voorkomen. Hard werkend deden de gasten na de thee hun best de bakens te verzetten. Ook Die Haghe bleef aandringen. Meer dan kleine kansjes aan beide kanten leverde dat niet op. ADO Den Haag moest na twee monsterscores uiteindelijk genoegen nemen met een punt, maar hield in ieder geval voor de derde maal de sinds de terugkeer van Dick Advocaat op het oude nest zo gekoesterde nul.