De meiden onder 16 van ADO Den Haag Vrouwen hadden zaterdag tegen de jongens van HBS Vrouwe Fortuna niet aan hun zijde. De meiden onder 17 kwamen thuis tegen HMSH net tekort (2-3).

Tegen de ferme jongens onder 15 van HBS deden de meiden onder 16 in de eerste helft op Houtrust zeker niet onder voor de tegenstander. Vlak voor rust kwam de thuisploeg door een klutsbal uit een hoekschop onfortuinlijk met 1-0 achter. Ook in de tweede helft bleef ADO Den Haag goed tegenstand bieden. Dat leverde ook wat kleine kansjes op, maar om die te verzilveren ontbrak een beetje geluk. Vlak voor tijd lachte de geluksgodin de jongens van HBS wel toe en werd het 2-0 voor de gasten. De meiden legden toen het moede hoofd in de schoot en incasseerden prompt nog een derde tegentreffer.

Actiefoto`s: Niels Piay