De meiden onder 16 van ADO Den Haag Vrouwen oefenden zaterdag tegen de jongens onder 15 van Ter Leede en leden een dubbel verlies. De meiden onder 17 gingen wat ongelukkig onderuit in `s-Gravenzande.

In een gelijkopgaande eerste helft tussen de meiden onder 16 en de jongens van Ter Leede in Sassenheim bracht Jasmijn Windhorst in de eerste helft haar ploeg aan de leiding. Van een meter of 25 joeg zij de bal exact in de bovenhoek: 0-1. Met een geweldig verdedigend blok voorkwam Sofie Prens na de thee een gelijkmaker. Helaas kwam zij daarbij ongelukkig terecht en moest met een knieblessure het veld verlaten. Ter Leede kwam daarna toch op gelijke hoogte. De Haagse meiden grepen opnieuw de leiding door een treffer van Inge van Lenthe. Het uitvallen van Prens liet echter zijn sporen na. Ter Leede maakte nog eens gelijk en liep in de slotfase uit naar 4-2.

De meiden onder 17 gingen op bezoek bij de jongens onder 15 van FC `s-Gravenzande. Zoals gebruikelijk probeerden de gasten zoveel mogelijk tot goed combinatiespel te komen. In een eerste helft van weinig kansen over en weer maakten de gastheren gebruik van een kleine slordigheid om de leiding te nemen. In de tweede helft creëerde ADO Den Haag een aantal mogelijkheden om die achterstand weg te poetsen. Cheraya Zwarts en de invalkrachten Isa van Schaik en Lotte Vermeulen uit onder 16 wisten het net echter niet te vinden. Wat ongelukkig moetsten de meiden een tweede tegentreffer incasseren. Na een afgeslagen corner bracht Anna Abspoel nog even de hoop terug in Haagse harten: 2-1. Helaas zat een gelijkmaker er niet meer in.