In een aantrekkelijk bekerduel tegen de jongens onder 15 van SVH zagen de meiden onder 16 van ADO Den Haag Vrouwen de gasten uiteindelijk zegevieren. De meiden onder 17 gingen in de eerste pouleronde van de beker onderuit bij de jongens onder 16 van Voorschoten: 5-1.

Op zonnig Houtrust maakten de meiden onder 16 en tegenstander SVH er zaterdag een voor het publiek heerlijk bekergevecht van. Captain Jet van Mierlo zorgde voor een perfecte start door vroeg raak te koppen uit een hoekschop van Isa van Schaik. Vlak voor rust ging die voorsprong verloren. SVH maakte van een foutje in de opbouw gebruik om een strafschop af te dwingen. Doelvrouw Tyara Volwerk had tegen de penalty geen verweer: 1-1.

In de tweede helft bleef de wedstrijd gelijk op gaan. Een standaardsituatie bracht ten slotte de beslissing. Als een giraffe boven de Haagse meiden uittorenend wist de boomlange centrale verdediger van SVH de bal in het doel te koppen: 1-2.