De dag na de storm speelden de meiden onder 17 van ADO Den Haag Vrouwen zaterdag een prima oefenwedstrijd tegen de jongens onder 15 van SVC `08. Geen wonder dat de eerste voorjaarszon spontaan door het wolkendek brak.

In het zichtbaar door de storm getroffen Haagse Hout lieten de meiden in een nieuwe tactische formatie (3-5-2) voetbal zien dat ook de SVC-supporters tot enthousiaste reacties verleidde. Twee voltreffers voor de thee waren daarvan het resultaat. Na een omhaal van Romaissa Boukakar bracht Djennah Cherif haar ploeg aan de leiding. Nadat een te laat dichtgeklapte buitenspelval SVC `08 aan de gelijkmaker had geholpen, veroverde Cherif de bal in het strafschopgebied van de tegenstander en bracht Shannon Tabi in stelling. Haar diagonale uithaal was goed voor een nieuwe voorsprong: 1-2

Bij die stand bleef het niet. Van een ongelukkig weggewerkte bal en een verloren sprintduel maakten de gastheren gebruik om doelvrouw Iris de Rouw nog twee keer te passeren: 3-2. Wat de Haagse meiden daarna ook probeerden, een comeback zat er niet meer in. De keeper van SVC werd onder meer op de proef gesteld door schoten van Cherif, Nikki van den Burg en Iris Remmers, maar wist zijn doel verder schoon te houden.

Op het Utrechtse Sportpark Marco van Basten kwamen de beloften in actie tegen de jongens onder 16 van PVC Voetbal. De toeschouwers werden verwend met aantrekkelijk voetbal en wonderschone goals. Het team van de trainers Stephan Vos en Bianca Koppers liet zeer verzorgd voetbal, op maat gesneden passes en fraaie dribbelsacties zien. Uiteindelijk resulteerde dat in treffers van Laura Dankelman, Akke van den Born, Jill van den Ende en Myrthe Korstanje. De thuisclub wist daar twee treffers tegenover te stellen.