Talenten Kayra Nelemans en Anne Sellies hebben donderdagochtend beiden hun handtekening onder een tweejarige overeenkomst bij ADO Den Haag Vrouwen gezet.

Nelemans startte dit seizoen in het Beloftenelftal maar werd halverwege vroegtijdig doorgeschoven naar het eerste elftal en maakte daardoor op 1 december 2019 haar basisdebuut tegen Excelsior Barendrecht. Sindsdien is de 17-jarige verdedigster niet meer weg te denken uit de hoofdmacht.

Na al meerdere malen haar opwachting te hebben gemaakt is Kayra dankbaar dat zij haar eerste contract mag ondertekenen: `Ik hoop me in de aankomende jaren verder te ontwikkelen en daarnaast mooie prestaties te behalen met het team. Ik ben heel blij dat ik de aankomende jaren in het groengele shirt mag spelen.`

Sellies, 19 jaar, afkomstig van het Belofteneltal speelt pas sinds dit seizoen bij de groengelen en debuteerde op 21 februari dit jaar tegen Ajax. Ze scoorde het enige en tevens dus winnende doelpunt! Een droomdebuut voor de aanvalster. Voor de overstap naar het Beloftenelftal van ADO Den Haag Vrouwen speelde Anne bij Ter Leede, CTO Amsterdam en het Beloftenelftal van Ajax.

Ook Anne kijkt vol enthousiasme het aankomende seizoen tegemoet: `Na een leerzame periode bij de beloften ben ik ontzettend dankbaar dat ik nu een contract mag tekenen bij het eerste van ADO Den Haag Vrouwen en heb super veel zin om in de Eredivisie te spelen!`

ADO Den Haag Vrouwen feliciteert Kayra en Anne met hun eerste contract en wenst ze veel succes!