Vanaf aankomend seizoen is Siebe Schell de nieuwe hoofdtrainer van de MO15. De 34-jarige docent Wiskunde staat al vijftien jaar voor de klas. Momenteel werkt hij op het Stanislascollege in Pijnacker. Daarnaast is Siebe bevoegd als docent lichamelijke opvoeding.

Schell heeft al eerder bij de JO13, JO15 en VR1 van RKAVV, maar ook het eerste vrouwenelftal van DSVP als hoofdtrainer gefungeerd. Tevens heeft hij als verenigingsondersteuner en scout voor de KNVB gewerkt. Vanaf aankomende zomer heeft hij dus de kersverse kampioenen (MO14) onder zijn hoede. Hij kan niet wachten om aan de slag te gaan met deze talentvolle speelsters: `Ik zie het als een mooie uitdaging om de speelsters individueel en als team beter te maken, zodat zij over enkele jaren klaar zijn om de stap te maken naar het voetballen in de Eredivisie Vrouwen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen met plezier vier keer in de week naar de club komt. Als voorstander van verzorgd voetbal zal ik de speelsters uitdagen opzoek te gaan naar een voetballende oplossing. Ik heb het team nu al een paar keer bekeken en heb gezien dat deze groep veel potentie heeft. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen en ben trots dat ik mag werken in de professionele organisatie die ADO Den Haag Vrouwen biedt.`