In de lange aanloop naar de finaledag van het Haaglanden Voetbal-toernooi op 22 juni oefenden de beloften van ADO Den Haag Vrouwen woensdag tegen de jongens onder 15 van DWO. Onder het toeziend oog van de nieuwe hoofdtrainer Sjaak Polak eindigde het pittige duel onbeslist.

Hadden de Haagse beloften het in Zoetermeer soms moeilijk in fysieke duels, voetballend waren zij de thuisclub regelmatig de baas. Spits Dana Breewel was dicht bij de openingstreffer toen zij de bal tussen de benen van de keeper door voorlangs schoot. Uit de daaropvolgende hoekschop van Akke van den Born sloeg Celainy Obispo alsnog toe met het hoofd: 0-1. DWO liet daarna de kans op de gelijkmaker liggen door voor open doel over te schieten. Kathelyn Hendriks schoot naast na zich goed vrij te hebben gekapt. Op slag van rust moest aan de andere kant doelvrouw Maaike van Klink zich toch een keer gewonnen geven: 1-1.

Na de pauze voorkwam Van Klink een aantal malen een tweede treffer van DWO. Aan de overkant schoot Obispo over, zag Van den Born een uithaal gekeerd en eindigde een poging van Breewel na een goede actie van Naomi Piqué hoog in het luchtruim boven de wijk Meerzicht.