Op maandag 22 april, tweede paasdag, organiseert ADO Den Haag Vrouwen een paaslunch in het Cars Jeans Stadion!

Vind jij het leuk om voorafgaand aan de wedstrijd in de Brasserie te lunchen en daarna gezamenlijk de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen - PSV te kijken? Kom dan op tweede paasdag onze ADOpowervrouwen aanmoedigen!

Het is Paasfeest en bij een feest horen cadeautjes! Daarom deelt ADO Den Haag Vrouwen in aanloop naar en op maandag 22 april verschillende cadeautjes uit!

Er zijn twee hoofdprijzen te winnen. Deze prijzen worden op de wedstrijddag uitgedeeld.

De hoofdprijzen zijn: twee tickets voor Lil Kleine of Ariana Grande in het Ziggo Dome en twee tickets voor de Eredivisiewedstrijd ADO Den Haag - Excelsior (mannen) op 25 april vanuit SkyLounge En Un Momento d`ADO. De overige prijzen worden in aanloop naar de wedstrijd uitgedeeld.

Wat moet jij doen om kans te maken op een paascadeau?

  1. Koop online een kaartje via: www.adovrouwen.nl/tickets (Let op! Alleen de kaarten die online zijn gekocht maken kans op een cadeau)
  2. Houd de socials van ADO Den Haag Vrouwen de komende weken goed in de gaten

De prijs van de paaslunch bedraagt 17,50 euro per persoon (excl. toegangskaart). Het is voor 130 personen mogelijk om een plekje te reserveren voor de deze lunch. Reserveren kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en VOL=VOL!