Na de hoofdmacht moesten ook de beloften van ADO Den Haag Vrouwen zaterdag het hoofd buigen voor FC Twente. De meiden onder 16 smaakten wel weer het zoet van de overwinning.

Vanaf de aftrap zetten de Haagse beloften op Houtrust hun opponenten vroeg onder druk. Dat leverde binnen drie minuten drie hoekschoppen op, maar helaas geen treffer. De eerste grote kans was ook voor de groen-gele brigade van de trainers Peter Boshuizen en Alex Scholte. Op aangeven van Kayra Nelemans nam Liz Rijsbergen het doel onder vuur. De Twentse sluitpost tikte het schot over. Aan de andere kant wist Jasmijn de Groot twee keer een doelpunt van de Tukkers te voorkomen. Bij het naderen van het Haagse kwartiertje moest De Groot zich toch gewonnen geven bij een schot van afstand. Die opdoffer kwamen de Hagenaars niet meer te boven. In de 80ste minuut liep FC Twente verder uit naar 0-2.

De meiden onder 16 streden zaterdagochtend voor eigen publiek hard om de tweede competitiezege binnen te slepen. Tegenstander Honselersdijk toonde zich zeker geen tamme hekkensluiter, maar werd wel steeds verder teruggedrongen. Manon van Raay en June Burgers (met een directe vrije trap) hadden al waarschuwingsschoten gelost, toen de voor Nederland onder 16 geselecteerde Julia Banwari met een dieptepass het hart van de defensie doorsneed. Spits Myrthe Korstanje gaf de keeper geen enkele kans: 1-0. Met verse krachten in het veld liepen de Haagse meiden na de pauze snel verder uit. Invalster Louise van Oosten tekende na een solo-actie voor de 2-0. De eveneens van de bank gekomen Rozalin Özdemir haalde snel daarna uit na een actie over rechts, maar zag haar schot gekeerd door de lat. Van Raay was er als de kippen bij om de bal alsnog tegen het net te jagen: 3-0. Wie dacht dat de Haagse ploeg daarna verder zou uitlopen, kwam bedrogen uit. Honselersdijk greep de kans om het initiatief over te nemen en redde de Westlandse eer met een afstandsschot: 3-1.