Afgelopen mei maakte ADO Den Haag Vrouwen met trots bekend dat het haar opleiding uitbreid met een Meisjes Onder 14 en Meisjes Onder 16. Met trots kan vandaag bekend gemaakt worden dat ADO Den Haag Vrouwen een verbintenis heeft gesloten met twee toptrainers. Bij Meisjes Onder 14 staat komend seizoen Stephan Vos voor de groep en bij Meisjes Onder 16 is Marten Glotzbach aangesteld als hoofdtrainer.

Marten Glotzbach is een bekende in het Haagse voetbal. De Hagenaar is in het bezit van een UEFA A-diploma en kent alle ins en outs van het vrouwenvoetbal. Daarnaast heeft hij een enorme staat van dienst in het amateurvoetbal zowel jeugd- als hoofdtrainer.
In het dagelijks leven is Glotzbach docent op het Segbroek College waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het voetbalplan. Hieruit zijn al meerdere speelsters doorgegroeid naar (Jong) ADO Den Haag Vrouwen.

Vanuit een samenwerking met de KNVB in de Haagse regio is Stephan Vos in beeld gekomen bij ADO Den Haag Vrouwen. De 33-jarige Rotterdammer is voor meerdere speelsters een vertrouwd gezicht, mede door zijn activiteiten als Talentcoach in het Jeugd Plan Nederland van de KNVB. In die rol begeleidde Stephan onder andere de huidige eerste elftal speelsters Romy Speelman, Chasity Grant en Shanique Dessing. Daarnaast is Stephan werkzaam als docent voor de KNVB academie en begeleidt hij voor Rotterdam Sportsupport sportdocenten in een `train de trainer-project`. Ook is Stephan in het bezit van een UEFA-B diploma.

ADO Den Haag Vrouwen is heel blij met het aanstellen van deze twee trainers. Technisch manager Alex Scholte: `Wij hebben grote ambities met onze jeugdopleiding. Met de komst van deze twee trainers zetten we een enorme stap voorwaarts om deze ambities te verwezenlijken. Het aanstellen van zowel Marten als Stephan maakt dat de opleiding direct op een hoger plan staat. Iets wat alle jonge, aanstormende talenten verdienen.