Het seizoen 2020/2021 was voor ADO Den Haag in meerdere opzichten teleurstellend. Niet in de laatste plaats omdat we de wedstrijden niet samen met onze supporters konden beleven in het Cars Jeans Stadion. En dat terwijl de sfeer en support de afgelopen jaren juist zo goed waren. Op deze onvoorwaardelijke steun hopen wij ook komend seizoen weer te kunnen rekenen. Want ondanks alles blijft ADO Den Haag onze club.

Achter de schermen werkt de club vanuit een moeilijke situatie hard aan een passend aanbod voor onze trouwe achterban. Vanaf vrijdag 25 juni zal het mogelijk zijn om een nieuwe Seizoenkaart aan te schaffen of een bestaande Seizoenkaart te verlengen. 

Seizoenkaart verlengen
ADO Den Haag wil Seizoenkaarthouders er graag nogmaals op wijzen dat de automatische verlenging van de Seizoenkaart dit jaar komt te vervallen. Het verlengen van de Seizoenkaart is straks heel eenvoudig.

Vanaf vrijdag 25 juni kan je in de ‘Mijn ADO Den Haag’-omgeving met één klik op de knop jouw Seizoenkaart verlengen. ADO Den Haag zal haar Seizoenkaarthouders hierover persoonlijk informeren.