ADO Den Haag opent deze week de deuren van de nieuwe Fanstore. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisatie van deze gloednieuwe winkel, die zich direct naast de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion bevindt. Vanaf donderdag 8 april is het - uiteraard nog wel op afspraak - mogelijk om de nieuwe Fanstore te bezoeken. De opening gaat gepaard met leuke acties, maar daarover hieronder meer.

Trots op onze nieuwe Fanstore
Met ingang van komende donderdag is de shop niet meer te vinden op de vertrouwde locatie naast het Heldenplein, maar rechts naast de hoofdentree van het Cars Jeans Stadion. Maar niet alleen de locatie is vernieuwd. De Fanstore is een stuk ruimtelijker geworden en heeft ook een échte ADO Den Haag-uitstraling. Speciaal is dat er een doorkijk is met zicht op de binnenruimte, waardoor de Fanstore meer dan ooit onderdeel is van de gehele stadionbeleving.

Plan je bezoek!
Graag geven we iedereen de kans om de nieuwe Fanstore op korte termijn zelf te komen bewonderen en ervaren. Een feestelijke opening zit er wegens de coronamaatregelen helaas niet in, maar wel heeft ADO Den Haag voor de eerste honderd supporters die een bezoek plannen een mooie goodiebag samengesteld. Zorg dus dat je er snel bij bent! Een afspraak plannen doe je eenvoudig en snel.

210407llr3867

Minimaal 30 procent korting
Vanaf donderdag zal ADO Den Haag tevens starten met een mooie sale. Zo krijg je op alle wedstrijd-, trainings- en presentatiekleding 30 procent korting. Bij twee of meer items binnen deze productcategorieën ontvang je zelfs 40 procent korting! Let op: deze korting geldt niet in combinatie met andere acties, zoals bijvoorbeeld de korting van een Seizoen- of Clubkaart.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze nieuwe Fanstore!

Foto's (niet zichtbaar in de app)