Voor kinderen op de basisschool lanceert ADO Den Haag een nieuw project genaamd 'Alles Door Oefening'. ADO Den Haag wil met deze nieuwe activiteit kinderen stimuleren om op een leuke manier aan de slag te gaan met verschillende oefeningen. De doelstelling is om leerzame maar vooral ook leuke oefeningen aan te bieden, zodat de jonge ADO Den Haag-fan zich spelenderwijs kan vermaken en ontwikkelen.

Ontwikkel jouw skills!
Weet jij tegen welke club ADO Den Haag dit weekend speelt, kun je de plaats van deze club aanwijzen en kun je aangeven in welke provincie de plaats ligt? Weet jij welk getal je krijgt als je het rugnummer van Shaquille Pinas verdubbelt of ga jij aan de slag met Maartje Looijen om de tafel van 7 te leren? ADO Den Haag heeft nu meerdere oefeningen online staan en wij dagen jou uit om hiermee aan de slag te gaan!

Ga deze voorjaarsvakantie al aan de slag en win mooie prijzen!
Natuurlijk maak je deze opdrachten voor je eigen ontwikkeling, omdat ADO Den Haag jouw club is en vooral omdat het leuk is om te doen. Daarbij maken kinderen deze voorjaarsvakantie ook nog eens kans op leuke ADO Den Haag-prijzen. Op deze manier bieden wij een extra stimulans om met de oefeningen aan het werk te gaan! 

Kijk snel op adodenhaag.nl/allesdooroefening om mee te doen!