Wil jij het ultieme item voor de échte ADO Den Haag-supporter bemachtigen? Dat kan! Omdat de voorgaande veilingen een doorslaand succes waren, is er besloten om ditmaal de wedstrijdgedragen shirts van het duel met PSV (2-2) onder de virtuele hamer te laten gaan. En jij kan meedoen! De veiling is al live en je kunt al meebieden vanaf 89 euro. Het mooie van deze actie? De opbrengst van de shirts gaat naar de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Grijp je kans en wellicht ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een stukje clubgeschiedenis. Bieden kan tot en met zondag 21 februari om 15.00 uur!

Steun ADO Den Haag in de Maatschappij!
ADO Den Haag in de Maatschappij richt zich op de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden. Dit doet de stichting door - in samenwerking met scholen, wijkcentra, sportclubs en ziekenhuizen - projecten te organiseren waarbij de kracht van ADO Den Haag gebruikt wordt om een positieve impact op de maatschappij te hebben. Niet alleen. Samen! Voorbeelden hiervan zijn De Blindentribune, ADO-fit, OldStars, De Held, Playing for Success, ADOwerkt en nog veel meer. Ook tijdens de coronacrisis blijft de stichting het verschil maken door zoveel mogelijk alternatieven te bieden voor programma’s die vanwege de maatregelen niet kunnen doorgaan. Hierbij kunnen ze uw steun goed gebruiken! Klik hier om meer te weten over het fantastische werk van ADO Den Haag in de Maatschappij!

Vers. Veilig. Uniek!
Waar wacht je dus nog op? Maak gemakkelijk en snel een account aan, bied mee en wie weet heb jij binnenkort een prachtig wedstrijdgedragen ADO Den Haag-shirt in huis hangen!

Reiniging
Het is niet nodig om je zorgen te maken over eventuele gezondheidsrisico’s. MatchWornShirt zorgt er namelijk voor dat alle shirts gereinigd worden met UV-C licht, waardoor DNA, bacteriën en virussen uit het shirt worden verwijderd, maar de kenmerkende grasplekken en zweetgeur wel blijft hangen. Hierdoor blijft het ultieme wedstrijdgevoel behouden!